Hoe kun je zien of je kat blij is? Aan welke signalen zie je dat je kat gestrest is? Waarom krabt je kat altijd aan de meubels in plaats van de krabpaal? En waarom probeert je kat zijn bordje met voer te begraven?

Allemaal hele goede vragen natuurlijk, waar je graag een antwoord op wilt. Met dit webinar krijg je meer inzicht in het gedrag van katten en natuurlijk kun je na afloop ook al je eigen vragen over kattengedrag stellen.

Na het volgen van dit webinar:

  • Weet je hoe je kunt zien dat je kat blij is. 
  • Weet je hoe je kunt zien dat je kat gestrest is.
  • Heb je een indruk van de wijze waarop katten communiceren.
  • Begrijp je waarom een kat sommige ‘vreemde’ dingen doet en blijken die helemaal niet zo vreemd te zijn.

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen die katten heeft. Dat maakt het ook heel erg geschikt voor mensen die beroepsmatig met katten in aanraking komen. Dus ben je een dierverzorger/fokker of werk je in een dierenwinkel? Dan kunnen we ook aan jou nieuwe inzichten geven!

Dit webinar is gratis! Achteraf ontvang je per mail een hand-out.

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers.

Heb je nou veel van dit webinar opgestoken en ben je gedreven om meer te leren over katten? Kijk dan eens bij de module basiskennis kat en verbreed je kennis nog verder!

0,00
Nog 99 plaatsen beschikbaar
10:00 - 11:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Maggie Ruitenberg is in 2005 afgestudeerd als kattengedragstherapeut bij Tinley Dier en Gedrag Academie en hoort daarmee bij de pioniers op het gebied van kattengedragstherapie in Nederland. Ze helpt dagelijks katteneigenaren hun kat beter te begrijpen en zo probleemgedrag te voorkomen of op te lossen.

Kennis delen over kattengedrag en -welzijn is haar missie en in 2007 werd ze een van de docenten van de opleiding Feline Gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie en later bij de Katten Academie, waar ze hoofddocent aan de opleiding kattengedragstherapeut is.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact