Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, en vele methoden om veilig en met zo min mogelijk stress de nagels van konijnen te knippen. Maar wat zijn die wegen dan? En wat als het konijn in de rui is. Hoe ga je daarmee om? Hoe kun je je konijn ondersteunen tijdens de rui en waar dien je op te letten? En hoe zit het dan met een langharig konijn? Wij helpen je op weg met dit webinar!

Naast de voeding en huisvesting is de algehele verzorging van een konijn heel belangrijk. Hierbij kan je denken aan de vachtverzorging, nagels en het gebit. Tijdens dit webinar leer je hoe je konijnen het beste kunt verzorgen, zoals hoe je de nagels zelf kunt knippen of hoe je een konijn in de rui extra ondersteuning kan bieden.

Doelgroep

Dit webinar is geschikt voor iedereen die een konijn heeft en meer wil leren over de verzorging van het dier. Ook zeer geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen werken zoals paraveterinairen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers etcetera. 

Docent/spreker

Dit webinar wordt gegeven door Bernice Muntz, dierentrainster, gedragstherapeut en presenter van beroep. Muntz heeft de Konijnen Academie opgericht, hier worden cursussen gegeven aan konijn- en knaagdiereigenaren maar ook aan mensen die professioneel met dieren en konijnen werken.

0,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:00 - 20:30 uur
Docent(en):

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Samen sterk.

Wilde konijnen en cavia’s leven een groot deel van de dag in holen, en zoeken tijdens de warme uren

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z