Konijnen en knaagdieren zijn gevoelig voor diverse ziekten. Hoe fijn is het als je deze dieren dan met een speciale voeding (tijdelijk) kunt ondersteunen, zodat ze eerder herstellen?

Geen enkel ander merk heeft hiervoor zulke specifieke voedingen ontwikkeld en getest als Bunny Nature. De kennis die zij hierover hebben is groot en die laten we hen graag met jullie delen. Tijdens dit webinar leer je van konijnenexpert Bernice Muntz in samenwerking met dierenarts Birgit Zumbrock specifiek hoe je deze goVet producten kunt gebruiken. Het assortiment is namelijk echt enorm. Wat kun je het best wanneer inzetten?

De goVet producten bevatten planten en kruiden die het zelfgenezend vermogen en daarmee het welzijn van konijnen met bijzondere behoeften ondersteunen. Tijdens dit webinar bespreken we diverse casussen waarbij we aangeven welk goVet product bij welk ziektebeeld past en hoe we dieren succesvol konden helpen. Gebitsproblemen, gewichtsproblemen (te dik of juist te mager), spijsverteringsstoornissen, E-cuniculi, urinestenen of urinebrand: het zijn allemaal zaken waarbij je met voeding en supplementen de juiste ondersteuning kunt bieden.

Na dit webinar weet je hoe je konijnen en knaagdieren met voeding kunt ondersteunen bij diverse ziekten. Je leert de producten uit de goVet-lijn van Bunny Nature kennen en hoe hierover advies te geven.

Voor wie?

Dit webinar is bij uitstek geschikt voor iedereen die met konijnen en knaagdieren werkt, zoals konijnenprofessionals, paraveterinairen, medewerkers van opvangen en pensions voor konijnen en knaagdieren, dierenspeciaalzaakmedewerkers, webshophouders en iedereen die advies geeft over konijnen. Het webinar biedt ook veel waardevolle informatie aan eigenaren van (chronisch) zieke konijnen en anderen die bovengemiddeld in dit onderwerp zijn geÏnteresseerd.

Door wie?

Bernice Muntz heeft een passie voor dieren, maar in het bijzonder voor konijnen. Vanuit het trainen van konijnen richtte ze de Konijnen Academie op. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen voor Edupet. Omdat het welzijn van konijnen haar zeer aan het hart gaat, deelt ze haar kennis graag met anderen.

Birgit Zumbrock is dierenarts en houdt zich bezig met research & development. Ze heeft twintig jaar ervaring op het gebied van kleine zoogdieren, waarbij ze zich al vijftien jaar richt op diervoervoeding. Ze is tijdens dit webinar via een live-verbinding met Duitsland aanwezig, waarbij er ruimte is om haar vragen te stellen. Deelnemers kunnen ook tot twee weken voor aanvang van het webinar zelf casussen (ziektegeschiedenissen) ter bespreking inleveren.

Praktisch

De prijs van dit webinar is: € 9,95 inclusief btw, hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers. 

9,95
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:00 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact