Wil jij meer weten over allerlei verschillende soorten herpeten? Wat maakt de soorten zo bijzonder? Hoe verschillen de soorten zich van elkaar? Rogier van Rossem leert jou in deze e-learning van alles over bijvoorbeeld gifslangen, kikkers, padden en gekko’s! 

Inhoud

Deze e-learning bestaat uit een aantal lesvideo’s gecombineerd met tekstuele stukjes theorie en oefenvragen. Ieder onderdeel duurt ongeveer 15 minuten om door te nemen. De e-learning bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Welzijn bij terrariumdieren
 2. Reptielen: een inleiding
 3. Amfibieën: een inleiding
 4. Ongewervelden: een inleiding
 5. Huisvesting
 6. Voeding
 7. Gedrag
 8. Anatomie en fysiologie
 9. Ziekte en gezondheid
 10. Voortplanting en erfelijkheid
 11. Hanteren, fixeren en immobiliseren
 12. Wet- en regelgeving

Voor wie

Deze e-learning is perfect voor iedereen die basiskennis wil opdoen in de wereld van reptielen, amfibieën en ongewervelden! 

Onderwijsinstellingen
Voor studenten vanaf mbo-niveau is deze e-learning een mooie aanvulling op het lesmateriaal. Ben je een student of werkzaam bij een onderwijsinstelling? Lees hier meer informatie over het aanvragen van een lespakket.

Lespakket op maat
Werk je voor een bedrijf of stichting en ben je zoek naar een lespakket op maat? Neem dan contact op met info@edupet.nl.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over herpeten

De ontwikkeling in de herpetologie staat niet stil en om deze ontwikkelingen op de voet te kunnen blijven volgen kun je deelnemen aan extra trainingen en workshops. In sommige gevallen zullen trainingen bedoeld zijn als bijscholing waarvoor je na deelname altijd een uitnodiging zult ontvangen.

Bekijk hier de cursusagenda

211,75
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact