Wil je meer leren over verschillende onderwerpen binnen de dierenbranche, maar is het volgen van een lange opleiding of cursus voor jou geen mogelijkheid? Dan is het online leren van een e-learning iets voor jou! Onze e-learnings zijn korte, online cursussen waarin je jouw kennis over een specifiek onderwerp kan vergroten.

 Op deze pagina vind je al onze e-learnings over konijnen. Benieuwd naar het complete overzicht van al onze e-learnings? Klik dan hier.

Hoe zit zo'n e-learning in elkaar?

In onze e-learning wordt er gebruik gemaakt van verschillende leervormen. Denk bijvoorbeeld aan video, oefenvragen, tekst, onderzoeksartikelen en afwisselende opdrachten. 

Hoe werkt het?

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account. 

Een voordelig pakket

Na sommige e-learnings is het volgen van een praktijkdag of online Q&A mogelijk en een waardevolle toevoeging op de theoretische kennis. In dat geval kun je kiezen voor een pakket. Bij elke los verkrijgbare e-learning wordt aangegeven of deze verkrijgbaar is in een voordeelpakket.

Cursusoverzicht

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact