Konijnen zijn ontzettend lieve en nieuwsgierige dieren. Maar niet alle konijnen willen geaaid worden, iets wat mensen over het algemeen wel verwachten. Hoe leer je konijnen dat aaien oké is? Hoe zet je het dier en jezelf daarbij op voor succes? 

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Een band opbouwen’ leer je wat je wel en niet moet doen om ervoor te zorgen dat konijnen zich makkelijker laten aaien, zodat je een (nog) betere band met je dier ontwikkelt.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Kun je advies geven over het tam maken van konijnen. 
  • Weet je hoe aan een konijn kunt zien dat het dier aaien fijn vindt.
  • Weet je hoe je een konijn het best kunt aaien. 

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact