Spelen zorgt ervoor dat een konijn kan oefenen, ontdekken, exploreren en uitproberen. Met verrijking en denkspellen vergroot je het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van een dier en kun je angst en stress verminderen. Het dier is fysiek en mentaal bezig en kan zijn energie kwijt. Spelen geeft plezier en zorgt ook nog eens voor een betere band tussen jou en je konijn! 

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Denkspellen en verrijking’ krijg je informatie over het hoe en waarom van verrijking door middel van denkspellen. Aan de hand van diverse voorbeelden leer je hoe je konijnen kunt bezighouden en plezier kunt bieden.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet je meer over het verrijken van het leven van konijnen met behulp van denkspellen.
  • Kun je uitleggen hoe je een konijn een denkspel aanleert.
  • Weet je welke materialen veilig zijn als je zelf iets wilt maken om het leven van je konijn te verrijken.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact