Hoe communiceren konijnen bijvoorbeeld met hun oren? Welke angst- en stresssignalen kunnen ze vertonen, en hoe kun je daar goed mee omgaan? Konijnen zijn prooidieren en gebruiken subtiele lichaamstaal. Als je de signalen herkent, zal dat de relatie tussen konijnen en mensen verbeteren en kun je veel beter inspelen op hun gedrag.

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Gedrag en konijnentaal’ krijg je inzicht in het gedrag van konijnen en kom je te weten hoe konijnen communiceren. Die kennis over konijnengedrag en -taal kun je vervolgens inzetten om het welzijn van konijnen te waarborgen.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Kun je de basislichaamstaal en geluiden van konijnen herkennen. 
  • Begrijp je wat stress is en kun je de basissignalen van stress herkennen en beschrijven.
  • Weet je wat je kunt doen om een konijn in een stresssituatie te helpen en hoe je die situatie een volgende keer zoveel mogelijk kan voorkomen. 

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact