Voor veel mensen is het een aantrekkelijk idee om hun konijnen los door het huis te laten lopen. Dat is natuurlijk fantastisch, maar gaat helaas lang niet altijd goed. Hoe kun je voorkomen dat het fout gaat en de dieren naar de tuin worden verbannen? 

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Konijnen los in huis’ krijg je veel praktische tips over hoe je konijnen meer ruimte en plezier kunt geven door ze los te laten lopen.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet je hoe je het loslopen van konijnen in huis kunt opbouwen.
  • Weet je waar je bij het loslopen van konijnen allemaal aan moet denken.
  • Weet je welke oefeningen praktisch zijn om aan te leren. 

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact