Het is fijn om konijnen op te voeden en vaardigheden aan te leren die hun welzijn vergroten. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen als in een transportverblijf lopen, zelf op de weegschaal springen of komen als je ze roept. Zo bouw je samen ook nog eens een betere band op. Hoe fijn is dat? 

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens dit onderdeel ‘Het opvoeden van konijnen’ leer je hoe je konijnen met leuke en nuttige opvoedingsoefeningen kunt uitdagen en prikkelen.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet je wat de voordelen zijn van het opvoeden van konijnen en kun je de methodes om dit goed aan te pakken van elkaar onderscheiden.
  • Weet je dat bij alles wat je traint of opvoedt geldt: kijk of het gedrag van je konijn verbetert of juist niet.
  • Krijg je het principe van ‘lokken en sturen’ onder de knie.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact