Het koppelen van konijnen is lang niet altijd zo makkelijk als veel mensen denken. Konijnen zijn dieren die soms echt even de tijd nodig hebben om aan elkaar te wennen. Daarbij kan het er soms hard aan toe gaan. Hoe weet je of iets normaal gedrag is? Wanneer kun je het beste ingrijpen, wanneer beter niet? 

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Twee konijnen koppelen’ leer je een koppeling tussen twee konijnen te begeleiden. Dat kan nogal pittig zijn, omdat het per kennismaking verschilt hoe het koppelproces eruitziet en wat een begeleider kan doen om te helpen. 

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet je welke combinatie het best is en welke opties er nog zijn bij een minder goede combinatie.
  • Heb je geleerd hoe een niet al te moeilijke koppeling eruit kan zien en kun je herkennen wanneer een introductie langzaam de goede kant op gaat. 
  • Leer je verschillende methodes om tot een goed resultaat te komen en een koppeling uit te besteden als het om een minder eenvoudige introductie gaat. 

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen, maar ook voor konijnenliefhebbers. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen. 

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact