Onze e-learnings over konijnen zijn verkrijgbaar in speciale voordeelpakketten. Bij aanschaf van dit voordeelpakket ontvang je de e-learnings: een konijn los in huis, sloopgedrag en straffen en belonen.

Let op: deze e-learnings zijn onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis konijn. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learnings al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over konijnen te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kennis over konijnen! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

Inhoud

E-learning: een konijn los in huis

Tijdens het onderdeel ‘Konijnen los in huis’ krijg je veel praktische tips over hoe je konijnen meer ruimte en plezier kunt geven door ze los te laten lopen. Klik hier voor meer informatie over deze e-learning.

E-learning: konijnen en slopen

Tijdens het onderdeel ‘Konijnen & slopen’ krijg je praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt om te voorkomen dat je konijn gaat knagen en slopen. Klik hier voor meer informatie over deze e-learning.

E-learning: straffen en belonen

Tijdens het onderdeel ‘Straffen en belonen’ leer je hoe je een konijn kunt begrenzen zonder dat je dier bang wordt. Klik hier voor meer informatie over deze e-learning.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact