Kaat

Kaat Wauters liet zich, door haar passie voor honden, al snel omscholen van IT'er tot Kynologisch Instructeur en later tot Kynologisch Massagetherapeut bij Kynomassage in Nederland. Daar maakt zij ondertussen deel uit van het vast docententeam. Bewegingsleer en het spierenstelsel van de hond is een grote fascinatie. Door bijscholing, en in combinatie met de liefde voor fokkerij, specialiseert Kaat zich nog verder in de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van pup tot een goed gebalanceerde volwassen hond.

Zij richtte Kate&Dogs op, een praktijk waar zij honden met stressgerelateerde gedragsproblemen of lichamelijke problemen helpt dmv massage- en bewegingstherapie. Vanuit haar visie dat beweging van cruciaal belang is voor elke hond (want rust roest…), probeert zij hondeneigenaars te overtuigen om meer kwalitatieve beweging aan te bieden aan hun hond dmv laagdrempelige oefeningen. Een kleine tijdsinvestering van de hondeneigenaar kan voor de hond al een wereld van verschil betekenen.

Samen met haar partner, bouwde zij Boxerkennel Val de Troya uit, een kennel waar passie en kennis worden samengebracht in functie van het verbeteren van het ras.

Direct contact
Edupet Education