Marja Groen

Marja Groen is directeur oprichtster van La Differenza, hét Retailatelier (anno 2007). Het bureau voor het creëren van een iconische imagobeleving met focus op gastvrijheid en sfeercreatie. In co creatie ontwikkelen zij de authentieke merk-/gastvrijheidsbeleving van de formule of het merk. Het resultaat? Bewezen groei in omzet, traffic, loyaliteit en imagobeleving.

Marja is Retailexpert, inspiratiebron, creatief en sparring partner van ondernemers in Retail. Zelf heeft zij meer dan 30 jaar ervaring in Retail, Leisure en Horeca. Ontdek La Differenza op www.ladifferenza.biz.

Marja is gelukkig en trots op La Differenza. Het verschil op het Italiaans. Noem het een persoonlijke twist omdat “ik in Italië de pure gastvrijheid ervaar. Bovenal de mensen zelf, zo natuurlijk en oprecht. Het allerbelangrijkste. Puurheid in gastvrijheid. De La Differenza signatuur.” Anno 2007.

Wat een mooie klantrelaties heeft zij mogen opbouwen met haar team. Van o.a. HEMA, vanHaren, Livera, Oil&Vinegar, Swiss Sense, Mantorini, Blokker, Woonrijk Langedijk, Mitra en meer. Marja schrijft ook columns over retail en gastvrijheid (in de inspiratiebron op haar site) met altijd een persoonlijke touch, dat is Marja. Net even anders en persoonlijk.

Zelf houd Marja ervan om Italiaanse brunches te organiseren of een mooi diner. Heerlijk om de tafel gezellig te maken en familie en vrienden uit te nodigen. De gastvrijheid zit in haar.

“Altijd al wilde ik zelfstandig ondernemer worden. Na een lange carrière in de reisbranche ben ik 2007 gestart met La Differenza. Omdat ik in de winkels de gastvrijheid en beleving vaak miste ging ik van start met ‘gastvrijheidsbeleving in Retail’. Mijn passie ligt in de fysieke, de bricks, winkels. Toen al en zeker nu is het essentieel dat elke klant een authentieke gastvrijheidsbeleving ervaart. En daar wil ik met La Differenza graag aan bijdragen.

Marja en dieren? Haar genietmoment: te paard door de bossen en op het strand. En bovenal de persoonlijke verbinding met het paard die zoveel aanvoelt, zoveel mooie en ontroerende momenten meegemaakt. (note: helaas kan ik nu even niet paardrijden maar is wel mijn passie met dieren).

Direct contact
Edupet Education