Gezondheidstherapeut Mens & Dier

Nancy Popieul

Als kind was Nancy al gefascineerd door natuur en natuurgeneeswijzen.  Ondertussen is ze al 25 jaar actief als gezondheidsbegeleider en docent en heeft ze een praktijk voor mens en dier.

Haar zoektocht begon met de opleiding herborist maar al snel zocht ze haar weg in de gemmotherapie, aromatherapie, fytotherapie, bachbloemsems etc. Nancy is nieuwsgierig van aard en haar drang naar informatie is groot.  Haar zoektocht naar correcte informatie verliep niet alleen in België maar ook Zwitserland, Frankrijk, Duitsland,… Een aantal jaren geleden heeft Nancy ook een universitaire opleiding gedaan in de U.K.  Daar heeft ze de opleiding Health Science gevolgd, een wetenschappelijke opleiding tot Master in Health Science. Nancy is ben heel erg gefascineerd door genetica en epigenetica en alles wat met DNA en erfelijkheid te maken heeft.

Als grote dierenvriend heeft ze zich gespecialiseerd in zachte therapievormen voor dieren. Gemmotherapie is haar grote passie. Hier schreef ze dan ook over in haar kleine en praktische gids 'Gemmotherapie voor dieren'. De cursussen 'Fytotherapie bij konijnen' en 'Fytotherapie voor katten' worden bij EduPet gegeven vanuit haar jarenlange ervaring en inmiddels is ze ook afgestudeerd als Veterinair Fytotherapeut. Daarnaast is Nancy docent bij de School voor Westerse Natuurgeneeswijzen. Lees hier meer over deze school: www.swn-natuurgeneeswijzen.com

Direct contact
Edupet Education

Cursussen van Nancy Popieul

Bekijk alle cursussen
Webinar
Bach Bloesem Remedies voor katten
19:30 - 21:00 uur
Webinar
Fytotherapie voor konijnen - Introductie Kruidengeneeskunde
19:30 - 21:00