Wij helpen mee aan de strijd tegen corona!

19 december 2021

Tijdens de persconferentie van gister zijn er nieuwe maatregelen tegen COVID-19 aangekondigd. Helaas betekent dit dat ook wij onze deuren moeten sluiten tenminste tot 9 januari 2022Een aantal belangrijke uitzonderingen hierin zijn:

  • Praktijkdag 1, 2 en 4 van de Basiskennis kunnen online doorgaan. Sta je hiervoor ingeschreven tussen nu en 9 januari? Dan ontvang je uiterlijk 1 dag van tevoren een zoomlink die je toegang geeft tot de online leeromgeving.
  • Het examen voor de Basiskennis die plaatsvindt op 8 januari 2022 gaat gewoon door op locatie. Dit omdat de rijksoverheid een uitzondering maakt voor examens en tentamens.  

Bovendien blijven de basismaatregelen van toepassing wanneer je op één van onze locaties bent, zo ook het QR-toegangsbeleid. 

N.B: De rijksoverheid spreekt tevens van een uitzondering voor praktijkonderwijs. Deze term doet wellicht vermoeden dat wij onder deze categorie vallen. Praktijkonderwijs is een alternatieve vorm van het voortgezet onderwijs en is dus geen categorie waar wij onder vallen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u een mail sturen naar info@edupet.nl

Blijf je voorlopig meer thuis of ga je thuiswerken vanwege het coronavirus?

Om het beste uit je tijd thuis met je huisdier te halen, staat de website van Prins vol met ideeën en leuke activiteiten voor jou en je viervoeter. Bekijk hier handige trainings- en speltips voor je hond of kat, check hoe gezond jouw dier is of ontvang tips voor het opvoeden en verzorgen van je viervoeter.

Wij wensen jou, je familie en viervoeter(s) vooral een goede gezondheid en veel liefde deze dagen.

Direct contact
Stefanie Rosens
Stefanie Rosens

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact