Wij helpen mee aan de strijd tegen corona!

November 2021

Met ingang van 15 november vragen wij voor de veiligheid van zowel cursisten als ons personeel voor onze locatie in Veenendaal en Lelystad om bij aanvang een test-herstel- of vaccinatiebewijs te laten zien middels de CoronaCheckApp. Wij zullen naast genoemde controle onze cursussen inrichten op 1,5 meter en passen de groepsgrootte zo aan dat het mogelijk blijft om voldoende afstand te houden. Onze ruimtes bieden voldoende ventilatie. De cursussen op locatie zijn tot 17.00 uur. In de avonduren zijn deze uitsluitend online. 

Als je bij ons een cursus hebt geboekt waarin dingen veranderen, krijg je hierover persoonlijk bericht per e-mail. Heb je vragen die niet kunnen wachten? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Wat te doen bij gezondheidsklachten?

Wanneer je gezondheidsklachten hebt en dus niet aanwezig kunt zijn neem dan contact met ons op. Vele cursussen worden in hybride vorm gegeven en bestaat de mogelijkheid de cursus online te volgen. Voor praktijkdagen is dit niet mogelijk en bij sommige cursussen heeft dit niet de voorkeur dus overleggen we graag met je voor een passende oplossing.   

Voor vragen of opmerkingen kunt u een mail sturen naar info@edupet.nl

Blijf je voorlopig meer thuis of ga je thuiswerken vanwege het coronavirus?

Om het beste uit je tijd thuis met je huisdier te halen, staat de website van Prins vol met ideeën en leuke activiteiten voor jou en je viervoeter. Bekijk hier handige trainings- en speltips voor je hond of kat, check hoe gezond jouw dier is of ontvang tips voor het opvoeden en verzorgen van je viervoeter.

Wij wensen jou, je familie en viervoeter(s) vooral een goede gezondheid en veel liefde deze dagen.

Direct contact
Stefanie Rosens
Stefanie Rosens

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact