Als dierenspeciaalzaak, trimsalon of andere ondernemer in de dierenbranche wil je voor je klanten graag the place to be zijn. Klantvriendelijk zijn, sfeer bieden, verrassen, trends zetten en zo nét iets anders zijn dan de rest. Via de masterclasses van Marja Groen kun je jezelf als ondernemer en retailer onderscheiden.

Marja heeft als retailexpert en inspiratiebron veel ervaring met grote namen op retailgebied, zoals Hema en Blokker. Ze is niet alleen thuis in retail, maar ook in leisure en hospitality. Via haar speciale masterclasses voor Edupet deelt ze graag haar kennis en creativiteit met je.

 • Speciaal voor ondernemers en managers
 • Kansen leren zien voor jouw onderneming
 • Toolkit met tips en inspiratie voor iedere deelnemer
 • Out of the box, concreet en resultaatgericht
 • Vandaag leren en meteen toepassen

Marja Groen is oprichter van retailatelier La Differenza. Ze is specialist in het neerzetten van imagobeleving, met de nadruk op gastvrijheid en sfeer en een voorliefde voor ‘bricks’, fysieke winkels. ‘La Differenza’ is Italiaans voor ‘het verschil’. Dat is precies wat Marja graag wil maken. Geïnspireerd door de pure Italiaanse gastvrijheid laat ze zien hoe haar aanpak kan zorgen voor een bewezen groei in omzet, traffic en loyaliteit.

Boek een masterclass

Speciale aanbieding: boek jij een MasterClass t.w.v. €395,- excl. btw? Dan betaalt Prins Petfoods €100,- mee! 

Marja’s binding met dieren

‘Mijn genietmoment: te paard door de bossen en over het strand! En bovenal de persoonlijke verbinding ervaren met een dier dat zoveel aanvoelt.’

Waar wil je nóg beter in worden?

 • Gastvrijheidsbeleving

  Hoe kun je de consument verrassen, verwennen, verleiden, verwonderen, verblijden en daardoor persoonlijk aan je verbinden? In deze masterclass leer je van jouw zaak dé ontmoetingsplek voor je klanten te maken.

 • Anticiperen op trends

  In deze masterclass leert Marja je te kijken naar trends en marktontwikkelingen. Waarop ga je wanneer inspelen, of juist niet? En hoe blijf je daarbij dicht bij jezelf, zodat je je eigen koers blijft varen?  

 • Resultaat boeken

  Als je maximaal resultaat wil, moet je sturen op ‘harde’ (omzet, traffic) en ‘zachte’ (imago, beleving) prestaties. Tijdens deze masterclass leert Marja je resultaatgericht te werken en het gedrag van je team te coachen, zodat je al je doelen bereikt.

 • Lokaal ondernemen

  Koop lokaal, dat is de boodschap van deze tijd. Hoe word je dé local hero? In deze masterclass leer je verbinding te maken met je doelgroep, je te onderscheiden van én samen te werken met collega-ondernemers.

 • Inspiratie opdoen

  Tijdens de Retail Inspiratie Tour wacht Marja op je op Utrecht Centraal Station. Daar en in de binnenstad ga je vervolgens inspiratie opdoen, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. Maak, met Marja als gids, kennis met concepten, diensten, services en gastvrijheidsbeleving.

Boek nu!

Bekijk hier een overzicht van de masterclasses die we aanbieden.

Direct contact
Edupet Education

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact