Bernice Muntz, educatiemanager konijn bij Edupet, lanceert vandaag haar eigen konijnen podcast! Gedrag, voeding, gezondheid, welzijn en nog veel meer onderwerpen komen aan bod in de Konijnenpodcast. 

De Konijnenpodcast is geschikt voor iedereen die meer wil leren over konijnen, dus voor zowel konijnprofessionals als liefhebbers van konijnen. Deze podcasts zijn nu te beluisteren:

Bernice is al jaren dierentrainster, auteur, hondengedragstherapeut en presenter van beroep. Dit is ontstaan door mijn een enorme liefde voor honden, konijnen en knaagdieren. Ze heeft een passie om mensen te helpen alles uit de relatie tussen mens en dier te halen.

Ook heeft Bernice meerdere boeken geschreven eind 2011 verscheen het boek High Five met je konijn. In mei 2013 verscheen haar tweede boek ‘Het gelukkige konijn’ en in 2017 bracht zij het boek ‘een konijn erbij’ uit. Ze hoopt op deze manier bij te dragen aan de bewustwording dat konijnen waanzinnig leuke huisdieren zijn.

Inmiddels is Bernice ook actief als Educatiemanager konijn bij Edupet. Ze werkt hier samen met een team van andere docenten aan webinars, workshops en opleidingen over konijnen. Denk hierbij aan de opleiding als: konijnendeskundige en konijnen trimmer.

Vanaf nu kun je elke twee weken op dinsdag naar een nieuwe podcast over konijnen luisteren op Spotify en Apple Podcasts!
 

Direct contact

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact