Welke opleidingen & cursussen konden in 2021 op de meeste belangstelling rekenen? Lees het in ons top 5-overzicht!

1 | E-learning EHBO voor hond & kat

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen als je dier is gebeten of aangereden? Hoe je moet handelen als je hond iets giftigs heeft gegeten, of als je kat van het balkon is gevallen? Eerste hulp kan levensreddend zijn! In deze e-learning leer je hoe je snel en accuraat kunt reageren bij spoedeisende zaken. 

Leer EHBO voor hond en kat

 

2 | Snuffeltuinen voor honden: een nieuwe trend

Snuffeltuinen voor honden zijn sinds afgelopen jaar een populaire trend, die van ons zeker mag blijven. Een snuffeltuin is een openbare tuin waarin honden vrij zijn om de omgeving met hun neus te verkennen. Dat zorgt voor ontspanning en mentale uitdaging. Tijdens het webinar afgelopen jaar kregen deelnemers tips & tricks hoe een eigen tuin (of woonkamer) tot een privé-snuffeltuin omgetoverd kan worden. 

Dit webinar staat opnieuw gepland voor 19 oktober 2022.

Op snuffelavontuur

3 | Opleiding: Basiskennis kat

Aan de slag als kattengedragstherapeut of je eigen trimsalon voor katten starten? Het begint bij de module basiskennis. Dit is de eerste module van het nieuwe leren, ons opleidingssysteem waarbij jij je eigen leerweg kiest om kennis en vaardigheden eigen te maken. Je kunt op je eigen tempo werken aan je toekomst. Afgelopen jaar zijn er meer dan 100 studenten gestart aan deze opleiding. Benieuwd wat het nieuwe leren voor jou kan betekenen? Lees er hier meer over.

Lees verder

 

4 | Workshop Snuitgolf

Snuitgolf, een populaire nieuwe hondensport waarbij honden leren met hun neus een bal te duwen en in een gat te duwen. Een leuke activiteit om samen met je hond aan de slag te gaan. Tijdens het webinar laat docent Judith Lissenberg samen met haar honden zien wat snuitgolf precies is, hoe je het kunt aanleren en welke leuke varianten je thuis of op de hondenschool kunt spelen. Wist je dat Snuitgolf is ontstaan en ontwikkeld in Duitsland als doggi-golf?

Afgelopen jaar was het webinar Snuitgolf populair bij Edupet, maarliefst 70 hondenliefhebbers keken mee! Dinsdagavond 15 maart 2022 is er nieuwe mogelijkheid om mee te doen. Doe je mee?

Meld je aan

 

5 | Massage voor konijnen

De laatste, maar zeker niet onmisbaar in onze top 5, is de workshop konijnenmassage! Als konijneneigenaar of konijnenprofessional heb je een belangrijk taak in het signaleren van lichamelijke problemen en stress. Zo kun je problemen vroegtijdig ontdekken óf zelfs voorkomen. Met konijnenmassage leer je goed te signaleren, gericht te werken en waar nodig door te verwijzen. Een bijzondere manier om anders te leren kijken naar jouw konijn! Massage voor konijnen wordt dit jaar weer gegeven op 26 juni. 

Naar de cursuspagina

Direct contact
Edupet Education

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact