Een kynologisch instructeur is in staat om hondeneigenaren op een positieve manier te begeleiden in het leerproces. Natuurlijk heeft hij veel (praktijk)kennis van hondengedrag en de leerprincipes. Daarnaast kan hij mensen betrekken, verbinden en inspireren.

Wil jij de instructeur zijn die kennis heeft over de lichaamstaal en leerprocessen van honden, die elke baas-hond combinatie de begeleiding geeft die nodig is en anderen kan motiveren voor het optimale resultaat: een blije baas en hond? Dan is dit jouw opleiding!

Meld je aan voor de opleiding

Opleiding kynologisch instructeur

De opleiding tot kynoloigsch instructeur volg je bij Martin Gaus Academie. Hét kennis- en opleidingsinstituut voor hondenprofessionals en -eigenaren.

Inhoud

De opleiding is opgebouwd uit 4 modules. Je start met de basiskennis en volgt vervolgens een traject dat leidt tot het diploma kynologisch instructeur. Een deel van je opleiding is digitaal en kun je vanuit huis volgen via ons online leersysteem. Daarnaast zijn er praktijkdagen bij de Martin Gaus Academie. Tot slot breng je kennis en kunde in de praktijk bij een leerbedrijf om je kennis te bevestigen in de praktijk.

Gratis studie-advies

Ben jij benieuwd of de kynologisch instructeur opleiding bij jou past? De mentoren van de Martin Gaus Academie staan voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op via 0031 (0) 320 22 9595.

Duur opleiding

De volledige opleiding tot kynologisch instructeur is een deeltijdopleiding op MBO-niveau. Hoe lang je over de hele opleiding doet is uiteraard afhankelijk van hoe snel je leert en examens met goed gevolg afrondt. Dit is mede afhankelijk van wanneer je start, hoeveel tijd je hebt en wat jouw persoonlijke leertempo is. Het is mogelijk de opleiding binnen een periode van een jaar af te ronden. Maximaal mag je twee jaar over deze opleiding doen.

Extra informatie

Wil je deze opleiding betalen in termijnen? Lees hier hoe onze betalingsregeling werkt.

3201,66
Cursusvorm
Op locatie en online
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact