Werk jij professioneel of hobbymatig met herpeten? En wil jij je meer verdiepen in een of meerdere specialisatiegebieden? Dan is de opleiding Vakbekwaamheid Herpeten, met een unieke flexibele opzet, de opleiding voor jou! Door ons unieke concept met afzonderlijke modules, sluit de stof goed aan op de voor jou gewenste diergroep(en). Daardoor kan jij je volledig richten op jouw specialisatie.

Over deze opleiding  

Vakbekwaamheid Herpeten

De opleiding Vakbekwaamheid Herpeten opleiding bestaat uit totaal 14 modules. De eerste module is de basismodule en verplicht voor iedereen. Daarna kun je een keuze maken voor de gewenste verdieping of specialisatie. 2 modules gehaald? Dan heb je het vakbekwaamheidsdiploma op zak!

De basis voor deze opleiding is het Groot Handboek Terrariumkunde dat mede voor deze opleidingen is ontwikkeld. Naast de theorie uit dit boek zullen er praktijkdagen georganiseerd worden waarop jij en medestudenten de mogelijkheid krijgen om vragen aan de docent te stellen.  Bij de module 1: basis vakbekwaamheid zit het boek, ter waarde van €119,95, inbegrepen in de prijs. Die krijg je er dus gewoon bij!

Opbouw van de modules

De opleiding bestaat uit de onderstaande modules. Meer gedetailleerde informatie over de inhoud per module vind je in ons overzicht.

Je behaald een certificaat na het afronden van de basis vakbekwaamheid (module 1) en een andere module, afhankelijk van de door jouw gewenste specialisatie. 

Ga naar het module-overzicht

Voor wie is deze opleiding? 

Deze opleiding is geschikt voor mensen die professioneel of hobbymatig met herpeten werken. De opleiding vergroot jouw kennis op het gebied van onder meer huisvesting, voeding, gedrag, anatomie, wet- en regelgeving en animal handling. 

Praktische informatie

De opleiding wordt gegeven bij de Martin Gaus Academie in Lelystad.

568,63
Cursusvorm
Op locatie en online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact