Dierenwelzijn begint met educatie. Daarom organiseert Edupet Education cursussen en congressen voor alle dierenliefhebbers. Over honden, katten, konijnen, herpeten, reptielen en amfibieën! Om dierenwelzijn naar een hoger niveau te brengen, maken we een verbinding tussen mens en dier door het leveren van praktijkgerichte, betrouwbare en hoogwaardige kennis.

Welzijn voorop

Als student sta jij centraal en het welzijn van dier en mens voorop. Het welzijn van huisdieren en mensen staat altijd voorop. Onze lesstof is daarom up-to-date met de laatste wetenschappelijke inzichten en onze docenten komen zelf uit de praktijk. We hebben oog voor jou als student, bij ons draait het om jou! 

Sterk netwerk

Al een lange tijd leggen wij onze ziel en zaligheid in het ontwikkelen van huisdier gerelateerde opleidingen. Onze medewerkers en studenten voelen voor ons een beetje als familie. Ons geheim? We leren je werken met dieren én mensen. Je krijgt les van de beste (gast)docenten uit de praktijk die beschikken over de meest recente kennis in het vakgebied. Als (afgestudeerde) student maak je deel uit van ons kennisnetwerk, verbreed je je netwerk en wissel je ervaringen uit met studenten en docenten. Samen bouw je aan een blijvend netwerk waarvan je kunt blijven profiteren.

Breed aanbod

Wij delen onze kennis via een breed aanbod van leer- en opleidingsvormen voor zowel professional als consument en onze deskundigheid kent een grote divseriteit aan gezelschapsdieren. Van honden, katten en herpeten zoals reptielen en amfibieën tot paarden. Het hele jaar door organiseren we interessante workshops, webinars, seminars en praktijkdagen voor dierenliefhebbers en professionals. 

Praktijkgericht onderwijs

Wij onderscheiden ons door een praktijkgerichte aanpak van kennis overbrengen. We begeleiden studenten om hun eigen leerweg te volgen, passend bij hun situatie. Dat is pas praktisch!

Direct contact
Edupet Education

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact