Katten

Sonja van Leeuwen

Sonja van Leeuwen is van oorsprong paraveterinair. Na 10 jaar deze werkzaamheden te hebben verricht, is zij opnieuw gaan studeren en gedragstherapeut voor honden en katten geworden. Al eerder werkte ze 10 jaar lang op zzp’basis voor de Martin Gaus Academie als docent. Na daarna 5 jaar de tijd te hebben genomen om een goede basis voor de Katten Academie op te bouwen, is ze weer teruggekeerd bij de Martin Gaus Academie.

Vanaf 1 april 2020 valt de Katten Academie weer onder het Martin Gaus groep, die ondertussen is uitgegroeid naar een brede Academie voor alle diersoorten. Ook hebben ze een keurmerk voor Dierenwelzijn, het Martin Gaus Keurmerk. Onderdeel van het keurmerk is de rol van de keurmerkdragers als leerbedrijf voor de studenten, de toekomstige dierprofessionals. Het team van de Katten Academie is dus groots uitgebreid, maar natuurlijk blijven alle bekende gezichten. Sonja van Leeuwen en Maggie Ruitenberg (van het Katten Kenniscentrum) blijven de hoofddocenten van alle lezingen en de FGT opleiding. Daarnaast werkt de Academie nog steeds met een groot team van bekende freelance docenten.

Met veel plezier zet Sonja zich in om met een groot team zoveel mogelijk mensen te bereiken en hen meer inzicht te geven in kattengedrag. Alles om het welzijn van katten te verbeteren. Daarnaast begeleidt ze als mentor graag studenten om het beste uit zichzelf te halen.

Direct contact
Edupet Education