Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan?
Je kunt een account aanmaken tijdens het bestellen van een cursus. Het aanmaken van het account zit dan verwerkt in de bestelprocedure.  Na het invullen van de benodigde gegevens ontvang je een bevestigingsmail met de accountgegevens. Vervolgens kun je met dit account inloggen en cursussen bestellen.

Kan ik mijn cursus annuleren?
Tot 14 dagen voor de cursus kun je de cursus kosteloos annuleren en wordt het bedrag teruggestort. Na deze termijn is kosteloos annuleren niet meer mogelijk.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt via iDeal betalen.

Kan ik de cursus ook op de cursusdag zelf contant betalen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik ook ruimte huren bij EduPet?
Wij bieden verschillende mogelijkheden, klik hier voor meer informatie. Voor meer vragen kun je contact opnemen via info@edupet.nl.

Mag ik mijn hond meenemen?
In verband met de kwaliteitseisen die gelden voor de faciliteiten van EduPet mogen we helaas geen bezoekershonden ontvangen. Hulphonden zijn uiteraard wel toegestaan.

Kan ik parkeren bij EduPet?
Bij EduPet is voldoende parkeergelegenheid. Aan de zijkant van het pand is een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Is het pand toegankelijk voor rolstoelen?
Ja, het educatiecentrum is toegankelijk voor rolstoelen. Als je vooraf per mail of telefonisch even aangeeft dat je van een rolstoel gebruikmaakt, kunnen wij helpen met bijvoorbeeld parkeren.

Kan ik iemand anders in mijn plaats laten gaan?
Ja, dat kan. Neem minimaal 48 uur van te voren contact op met EduPet om dit door te geven. Dit kan per mail of telefoon, zie hiervoor onze contactpagina.

Direct contact
Stefanie Pontolaeng
Stefanie Pontolaeng

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

We mogen je weer ontvangen op één van onze locaties, we kijken er naar uit!

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!