Biologie en anatomie

Het onderdeel biologie en anatomie behandelt de opbouw van het lichaam tot in de kleinste details en legt daarmee de basis voor het begrijpen van het lichaam en het herkennen van afwijkingen.

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Kat

Let op: deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis kat. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learning al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over katten te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kattenkennis! Lees hier meer.

Inhoud

In het onderdeel biologie en anatomie leer je hoe het lichaam van de kat in elkaar zit en welke functies de verschillende organen hebben. Het begint met de kleinste onderdelen van het lichaam en gaat door tot de grote orgaanstelsels en de functie en opbouw daarvan. Daarnaast wordt er ingegaan op een aantal afwijkingen in het lichaam van de kat en hoe deze te herkennen.

In dit onderdeel wordt ook af en toe de hond als voorbeeld genoemd omdat er bij dit onderwerp een hoop overeenkomsten zijn tussen beide diersoorten. Ook worden de verschillen genoemd waar dat van toepassing is, bijvoorbeeld wanneer het over het gebit gaat.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Ben je op de hoogte van de biologische basiskennis van de kat en begrijp je het nut ervan;
  • Weet je hoe een lichaam is opgebouwd tot in de kleinste onderdelen;
  • Ben je in staat tot het benoemen van verschillende orgaanstelsels;
  • Ben je bekend met de functies van de verschillende orgaanstelsels;
  • Kan je de verschillende onderdelen van de orgaanstelsels benoemen en ben je op de hoogte van de functies hiervan;
  • Kan je een aantal afwijkingen van het lichaam benoemen en toelichten.

Studiebelasting

+- 9 uur e-learning en zelfstudie.

Voor wie

Dit onderdeel is geschikt voor een ieder die meer wil leren over katten. Maar bijzonder geschikt voor de volgende groepen:

  • Katten eigenaren;
  • Cursisten die andere cursussen uit het aanbod willen volgen;
  • Asiel- en pensionmedewerkers;
  • Fokkers.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over katten met het nieuwe leren

Deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren. Wil je meer leren over katten of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als kattengedragstherapeut of trimmer? Tijdens de module basiskennis kat leer je naast biologie en anatomie ook over rassenkennis, leeftijdsfasen, kattengedrag en nog veel meer. Lees meer en meld je aan via deze pagina.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.