Hanteren van katten

Katten zijn bijzondere en gevoelige dieren die soms van slag kunnen raken als ze gehanteerd moeten worden. Wil jij leren hoe je een gestresste kat zo katvriendelijk mogelijk kunt hanteren? Dan is deze e-learning zeker iets voor jou.

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Kat

Inhoud

Veel katten worden niet graag opgepakt of vastgehouden, maar er zijn situaties waarin we dit echt moeten doen. Niet alleen als katteneigenaar, maar ook als kattenprofessional. Wij willen jullie graag helpen hierin meer vaardigheid en inzichten te krijgen.

We gaan in op hoe je contact met een kat maakt in ontspannen situatie. Maar ook hoe je in een noodsituatie het beste kunt handelen. Je kan zelf oefenen met handdoektechnieken waarmee je leert de kat zo stressarm mogelijk te hanteren. Hierbij besteden we ook aandacht aan je eigen veiligheid. Zo kunnen we het welzijn van katten nog beter waarborgen.

Let op: deze e-learnings zijn onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis kat. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learnings al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over katten te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kattenkennis! Lees hier meer.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Ben je op de hoogte van de methodes om een kat met zo min mogelijk stress te hanteren;
  • Ben je in staat in te schatten wanneer hulp van een professional noodzakelijk is voor het stressvrij hanteren van de kat;
  • Ben je op de hoogte van de methodes om medicatie toe te dienen aan een kat met zo min mogelijk stress.

Studiebelasting

+- 2 uur e-learning en zelfstudie.

Voor wie

Dit onderdeel is geschikt voor een ieder die meer wil leren over katten. Maar bijzonder geschikt voor de volgende groepen:

  • Asiel- en pensionmedewerkers;
  • Paraveterinairen en dierenartsen;
  • Medewerkers dierenambulance;
  • Katteneigenaren die hun kat bijvoorbeeld medicatie moeten ingeven.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

De e-learning hanteren is niet los verkrijgbaar en alleen aan te schaffen in combinatie met de e-learning verzorging en de e-learning wet en recht. Meld je hier aan.

Meer leren over katten met het nieuwe leren

Deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren. Wil je meer leren over katten of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als kattengedragstherapeut of trimmer? Tijdens de module basiskennis kat leer je naast biologie en anatomie ook over rassenkennis, leeftijdsfasen, kattengedrag en nog veel meer. Lees meer en meld je aan via deze website.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.