Levensfases

In de e-learning ‘Levensfases van de kat’ leer je meer over de verschillende leeftijdsfasen van de kat. Deze e-learning is alleen verkrijgbaar in combinatie met de e-learning maakbaarheid en karakter.

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Kat

Deze e-learning is alleen verkrijgbaar in combinatie met de e-learning maakbaarheid en karakter.

Inhoud

Een kitten groeit in vier maanden razendsnel van een hulpeloos, doof en blind wezentje naar een ondernemende kleine jager. Welke lichamelijke veranderingen vinden er in die periode plaats? Hoe leert een kitten omgaan met mensen en met andere katten? Welke rol spelen wij mensen in de ontwikkeling van een kitten? Je leert het allemaal in deze e-learning.

Vervolgens bekijken we de rest van de ontwikkeling: van puber tot volwassen kat. Wat betekent dat voor de relatie met andere katten, waarom gaan katten ineens minder samen spelen? Onze katten worden steeds ouder, dus besteden we ook aandacht aan de seniorkat.

Let op: deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren module 1: basiskennis kat. Heb je die al gevolgd? Dan heb je deze e-learning al in jouw lespakket. Heb je dat niet, maar wel interesse om meer e-learnings over katten te volgen? Start dan met de basiskennis en vergroot jouw kattenkennis! Lees hier meer.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Kan je alle levensfases van de kat benoemen met de daarbij behorende leeftijden;
  • Weet je welke ontwikkelingen in de respectievelijke periodes plaatsvinden, zowel fysiek als gedragsmatig;
  • Kan je benoemen welke periodes essentieel zijn voor de ontwikkeling van de kat en waarom;
  • Weet je op basis van de lesstof een inschatting maken wat de welzijnsbehoeftes van een kat zijn in de respectievelijke periodes.

Studiebelasting

+- 2 uur e-learning en zelfstudie.

Voor wie

Dit onderdeel is geschikt voor een ieder die meer wil leren over katten. In het bijzonder voor mensen die met kittens werken of binnenkort kittens krijgen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over katten met het nieuwe leren

Deze e-learning is onderdeel van het nieuwe leren. Wil je meer leren over katten of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als kattengedragstherapeut of trimmer? Tijdens de module basiskennis kat leer je naast biologie en anatomie ook over rassenkennis, leeftijdsfasen, kattengedrag en nog veel meer. Lees meer en meld je aan via deze website.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 63,95
€ 52,85 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.