Een konijn aanschaffen

€ 63,50
€ 52,48 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Konijn

Tijdens het onderdeel ‘Een konijn aanschaffen’ krijg je inzicht over het houden van konijnen, de voor- en nadelen van waar je een konijn aanschaft en of je een konijn echt wel leuk gaat vinden als huisdier.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Begrijp je waarin een konijn verschilt van andere huisdieren, zoals de kat en hond.
  • Weet je waar je rekening mee moet houden bij het zoeken naar een geschikt konijn.
  • Kun je benoemen en onderbouwen waarom je een konijn niet alleen moet houden.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

Niet beschikbaar

€ 63,50
€ 52,48 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.