Leeftijdsfasen van het konijn

Konijnen maken verschillende leeftijdsfasen door. De neonatale fase, de overgangsfase, de primaire en secundaire socialisatie en jeugdfase, de puberteit, het volwassen dier en de senior. Al die fases vragen om een eigen aanpak.

€ 63,50
€ 52,48 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

E-learning

responsive

Konijn

Tijdens het onderdeel ‘Leeftijdsfasen’ leer je om te gaan met de verschillende leeftijdsfasen van een konijn. Van baby tot senior, tot ook het uiteindelijke en onvermijdelijke afscheid nemen.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Heb je veel kennis opgedaan over de verschillende leeftijdsfasen bij konijnen en de leeftijdsgrenzen die daaraan gekoppeld zijn.
  • Kun je de kenmerken van zowel de fysieke als de mentale ontwikkeling van het konijn per fase beschrijven.
  • Weet je welke begeleiding een konijn in iedere levensfase nodig heeft.

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven.Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem.Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 63,50
€ 52,48 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.