Examen leren en gedrag kat

Ben je geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om verder te leren? Wil je door met het Nieuwe Leren? Sluit dan module 2 af op een moment dat het jou uitkomt.

€ 31,96
€ 26,41 excl. btw
altImage
responsive

Gevorderd

responsive

Examen

responsive

Kat

Ben je geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om verder te leren? Wil je door met het Nieuwe Leren? Sluit dan module 2 af op een moment dat het jou uitkomt.

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie examen van module 2. Leren & Gedrag (kat)Dit is een online examen en kun je op een vaste dag (twee weken na de laatste praktijkdag) vanuit huis maken.

Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een certificaat toegestuurd.Wil je het bij deze modulehouden? Dan hoef je geen examen te doen.

Als je je aanmeld:

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie.

Op de geplande dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uurde tijd om het examen te starten, zorg dat je voor 10:00 uur de volgende dag klaar bent, dan wordt de toegang automatisch opgeheven.

Het examen

Het eindexamen bestaat uit de volgende vijf onderdelen: 2B, 2C, 2D, 2E en 2H. Van elk onderdeel is een apart examen. Elk onderdeel bevat 4 meerkeuze vragen en 4 open vragen. Per onderdeel kunnen er 10 punten behaald worden.Om een onderdeel te halen heb je minimaal een 55%nodig.Jouw uiteindelijke eindcijfer is het gemiddelde van alle cijfers die je per onderdeel hebt behaald.

Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. Ben je voor alle onderdelen geslaagd dan zullen wij het certificaat opsturen.

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht om de praktijkdagengevolgd te hebben en de huiswerkopdrachten afgerond te hebben.

Heb je voordat je met Leren & Gedragbegon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen. Anders mag je twee keer herexamen doen. Een herexamen kost ook €24,95 excl. btw
Moet je een tweede keer een herexamen doen? Dan moet je deelnemen aan een 'Leren-leren dag,' hierover volgt binnenkort meer informatie.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Beschikbare dagen

€ 31,96
€ 26,41 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.