Specialisatie Hondenuitlaatservice

Tijdens de specialisatie word je klaargestoomd om te starten als uitlaatservice. Je leert hoe je je bedrijf kunt opzetten waarbij ook meegenomen wordt aan welke verzekeringen je moet denken en met welke rechten en plichten je te maken krijgt.

€ 509,00
€ 420,66 excl. btw
altImage
responsive

Module

responsive

Uitlaatservice

responsive

Hond

Heb jij de module Basiskennis afgerond, dan kun je doorstromen naar de specialisatie hondenuitlaatservice! Tijdens de specialisatie word je klaargestoomd om te starten als uitlaatservice. Je leert hoe je je bedrijf kunt opzetten waarbij ook meegenomen wordt aan welke verzekeringen je moet denken en met welke rechten en plichten je te maken krijgt. Deze specialisatie bestaat uit een onderdeel e-learning en drie praktijkdagen.

Deze specialisatie bestaat uit:

  1. Online thuisstudie (e-learning)
  2. Praktijkdagen
  3. Meeloopdagen

Online thuisstudie

Onderdelen:

  • Roedelgedrag en feiten & fabels rondom dominantie
  • Verzekeringen en wet & recht
  • Bedrijfsvoering
  • Spelgedrag
  • Intakegesprek
  • Praktische voorbereiding
  • Een veilige HUS wandeling

Praktijkdagen

Deze specialisatie bestaat uit 3 praktijkdagen die je zelf kunt inplannen. De praktijkdagen kun je zelf inplannen, na het aanmelden voor deze module ontvang je een e-mail waarin je gelijk de dagen kunt plannen. 

Praktijkdag 1: inspiratiedag bij de Bergsebeestenboel
De BergseBeestenBoel is een dagopvang voor honden met vier grote velden. Er zijn ruim 100 honden per dag aanwezig en dit maakt het observeren van roedelgedrag een feestje.

Praktijkdag 2: oefenloop in het bos
Waar moet je op letten bij de voorbereiding: hoe houd je een wandeling veilig en plezierig? Welke uitdagingen zou je kunnen tegenkomen tijdens het wandelen en hoe ga je hier het beste mee om?

Praktijkdag 3: de HUS-bus
Waar moet je op letten bij het in- en uitladen van honden op locatie; hoe houd je een HUS-auto of bus veilig en plezierig voor honden; hoe deel je een bus in en welke uitdagingen kun je tegenkomen in- en rondom de bus?

Meeloopdagen

Tijdens de specialisatie HUS loop je geen stage. Wel ga je kennismaken met verschillende hus-bedrijven/dagopvang. Bij de start van de specialisatie ontvang je namelijk een aftekenlijst. Hiermee ga jeminimaal 4 verschillende bedrijven bezoeken en loop je mee. Je mag zelf kiezen of je meeloopt tijdens een HUS-wandeling of een dag meedraait in een dagopvang. Wij adviseren je om eerst te kijken of je mee kunt lopen bij een leerbedrijf het Dierenwelzijns Keurmerk. De mentoren kunnen je helpen bij het kiezen van de verschillende bedrijven.

Hoe meld ik me aan?

Door onderaan de pagina een startdatum te kiezen en op 'direct inschrijven' te klikken. Om het proces te voltooien dien je eerst een account aan te maken. Na boeken ontvang je direct een bestelbevestiging met informatie over jouw bestelling. Daarnaast ontvang je een e-mail waarin je je kunt inschrijven voor de praktijkdagen.

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 509,00
€ 420,66 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.