Praktijkexamen Feline Welzijnscoach

Ben je geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om verder te leren? Wil je door met het 3.2 Feline Gedragstherapeut? Sluit dan module 3.1 Feline Welzijnscoach af met een theorie- en praktijkexamen.

€ 189,99
€ 157,02 excl. btw
altImage
responsive

Examen

responsive

Kat

Snel naar:

Over het praktijkexamen

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een automatische bevestigingsmail, ongeveer 4 weken voor het geplande examen ontvang je nog een mail met daarin alle benodigde informatie. Ook zal er gevraagd worden naar je voorkeur voor de ochtend of middag. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, wij delen de tijdsloten in en daar ontvang je z.s.m. bericht van.

Voor het examen wordt een uurtje ingepland. Je ontvangt uiterlijk een week van de voren de Zoomlink. Tijdens het examenkomen een of meerdere fictieve praktijkcasussen aan bod, waarbij de docent de rol aanneemt van katteneigenaar en jij deze katteneigenaar adviseert in je rol als Feline Welzijnscoach.

Om examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht om de praktijkdagengevolgd te hebben, de huiswerk- men stageopdrachten afgerond te hebben en de stage voltooid te hebben.

Je mag maximaal twee keer een herexamen doen.Moet je een tweede keer een herexamen doen? Dan moet je deelnemen aan een 'Leren-leren dag'.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Momenteel niet beschikbaar

€ 189,99
€ 157,02 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.