Theorie-examen Feline Welzijnscoach

Ben je geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om verder te leren? Wil je door met het 3.2 Feline Gedragstherapeut? Sluit dan module 3.1 Feline Welzijnscoach af met een theorie- en praktijkexamen.

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw
altImage
responsive

Examen

responsive

Kat

Snel naar:

Over het theorie-examen

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een automatische bevestigingsmail en binnen 5 werkdagen ontvang je nog een mail met daarin alle benodigde informatie. Op de geplande dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uur de tijd om het examen te starten, zorg dat je voor 10:00 uur de volgende dag klaar bent, dan wordt de toegang automatisch opgeheven.

Het eindexamen bestaat uit de onderdelen van de module. Elk onderdeel bevat meerkeuze en open vragen. Per onderdeel kunnen er 10 punten behaald worden. Om een onderdeel te halen heb je minimaal een 55% nodig. Jouw uiteindelijke eindcijfer is het gemiddelde van alle cijfers die je per onderdeel hebt behaald.

Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken.Je mag maximaal twee keer een herexamen doen. Moet je een tweede keer een herexamen doen? Dan moet je deelnemen aan een 'Leren-leren dag'.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Momenteel niet beschikbaar

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.