Theorie-examen Katten Trimmen Basis

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie-examen van module 1.2 Specialisatie Katten Trimmen Basis.

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Gevorderd

responsive

Examen

responsive

Trimmer

responsive

Kat

 Dit is een online examen die je in de leeromgeving maakt. Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een certificaat.Wil je het bij de basis houden? Dan hoef je geen examen te doen. Ga je verder naar de Verdieping, dan is het verplicht dit theorie examen met minimaal een score van 55% te voldoen.

Het theorie examen is gepland twee weken na de praktijkdag. Kijk op het rooster van jouw startdatum voor de exacte datum.

Het examen

Het examen bestaat uit 14 vragen:10 meerkeuzevragen en 4 open vragen.Om het examen te halen heb je minimaal een 5.5 nodig.Je hebt maximaal 45 minuten de tijd. Heb je het examengemaakt, dan zie je aan het einde'voltooid' staan.
Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. 

Als je je aanmeld

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie. Op de geplande dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uurde tijd om het examen te starten, zorg dat je voor 10:00 uur de volgende dag klaar bent, dan wordt de toegang automatisch opgeheven.

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht omde praktijkdag(en) gevolgd hebben. Heb je voordat je met deze specialisatie begon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Nog 100 plaatsen beschikbaar

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.