Trainingsdagen pakket 1

Alles wat je leert in lessen en e-learning omzetten in dagelijkse praktijk, is niet altijd eenvoudig. Met de Trainingsdagen ga je goed voorbereid je examen in.

€ 289,00
€ 238,84 excl. btw
altImage
responsive

2 dagen

responsive

Gevorderd

responsive

Workshop

responsive

Instructeur

responsive

Hond

Oefening baart kunst. Daar draait het om tijdens de Trainingsdagen voor Module 4, Didactische Vaardigheden. Vooral veel doen en daarop feedback krijgen van mensen die al wat meer vlieguren hebben gemaakt. Daarmee leg je niet alleen een solide basis voor het examen van Module 4. Didactische Vaardigheden. Je hebt die praktijkervaring ook vast in je rugzak voor je carrière in de hondenbranche.

Wat levert deze workshop je op?

 • Goede voorbereiding op het examen Module 4. Didactische Vaardigheden (onderdeel van de opleiding tot Kynologisch Instructeur).
 • Meer ervaring in lesgeven in de praktijk
 • Deskundige feedback van ervaren Kynologisch Instructeurs
 • Dieper inzicht in je eigen uitdagingen en kwaliteiten

Voor wie is de workshop?

De Trainingsdagen zijn bestemd voor mensen die Module 4. Didactische Vaardigheden van de opleiding Kynologisch Instructeur volgen en nog niet helemaal klaar zijn voor het examen.
Doe je deze opleiding bij een andere opleider? Ook dan kun je gemakkelijk aansluiten om praktijkervaring op te doen. Dat kun je gebruiken voor het eigen examen daar.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Trainingsdagen kun je proefexamens doen én samen met de docent op zoek naar jouw aandachtspunten waar je vervolgens aan kunt werken.

Je kunt kiezen uit twee pakketten:

 • Pakket 1: dag 1 en 5
  Twee keer een proefexamen
 • Pakket 2: dag 1 tot en met 5
  Twee keer een proefexamen en daartussen drie dagen samen met de docent werken aan jouw persoonlijke aandachtpunten

Via de huidige pagina schrijf je je in voor pakket 1. Kies je voor pakket 2? Schijf je dan in via deze pagina.

Aan het einde van Module 4 krijg je van de docent een adviesgesprek. Daarin hoor je of:

 • Het voor jou goed is mee te doen aan de trainingsdagen
 • Je voldoende hebt aan alleen de twee proefexamens
 • Dat je helemaal klaar bent om rechtstreeks naar het eindexamen te gaan

Programma: pakket 1

 • Dag 1: proefexamen
  Tijdens deze dag doe je examen zoals deze écht is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten op het eindexamen. Bovendien ontdek je of er punten zijn waar jij nog aan moet werken.
 • Dag 2: proefexamen
  Nadat je gericht hebt kunnen werken aan jouw feedback, krijg je de kans om je opgedane kennis te testen in het tweede proefexamen.

Aanvullende informatie

 • Bij de Trainingsdagen is er geen sprake van e-learning of stage. Je bent écht bezig met al jouw kennis toepassen in de praktijk.
 • Bij de Trainingsdagen is geen lunch inbegrepen.

Wie zijn de docenten?

Je docenten zijn Christa Ju en Sabrina van Rossum. Twee ervaren Kynologisch Instructeurs met ruime ervaring in hun eigen hondenbedrijven. Ze weten waar je tegenaan kunt lopen als je aan groepen lesgeeft. Ze hebben uiteraard kennis van honden, maar ook van groepsdynamiek en de invloed die de eigenaar heeft op het gedrag van de hond.

Christa is bovendien mentor bij Edupet en helpt studenten bij alle uitdagingen die ze bij de opleiding Kynologisch Instructeur tegenkomen. Zij zegt: ‘Mijn sterke kant is verbindingen leggen tussen mensen. Ik houd ervan als ik mensen kan adviseren en coachen. Zowel binnen het mentorschap als op het gebied van hondengedrag.’

Momenteel niet beschikbaar

€ 289,00
€ 238,84 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.