Gratis kennismaken met hondenmassage

Met de gratis kennismaking hondenmassage krijg je een voorproefje van het aanbod. Hiermee kun je een goede keuze maken voor de vorm en inhoud die jou het meeste aanspreekt en het beste bij je past. Wat kun je verwachten tijdens dit online webinar?

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Webinar

responsive

Hond

Het leven zit vol met uitdagingen. Soms leuke en soms minder leuke, maar ze kunnen allemaal voor stress zorgen. Dat werkt bij mensen én bij honden door op lichaam en geest. Met liefdevol contact in de vorm van bewust aanraken en masseren kun je gedrag en gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen en waar nodig probleemgericht aan te pakken. Hiermee houd je je hond lichamelijk en geestelijk in goede gezondheid. Een fijne aanvulling voor jou als hondeneigenaar. En een extra service voor je klanten voor jou als hondenprofessional.

Met de gratis kennismaking hondenmassage krijg je een voorproefje van het aanbod. Hiermee kun je een goede keuze maken voor de vorm en inhoud die jou het meeste aanspreekt en het beste bij je past. 

Voor hondeneigenaren en -professionals

  • Hondeneigenaren

Alle lezingen en workshops zijn geschikt voor mensen die meer willen weten van hondenmassage. En hoe je hiermee het gedrag en de gezondheid van je hond op een natuurlijke manier kunt ondersteunen en waar nodig probleemgericht aanpakken.

  • Hondenprofessionals

Alle lezingen en workshops zijn geschikt voor hondenprofessionals zoals kynologisch instructeurs, kynologisch gedragstherapeuten, trimmers, medewerkers asielen, paraveterinairen, etc. Om de opgedane kennis ook op andere honden als alleen je eigen hond toe te passen, krijg je hiervoor specifieke, aanvullende informatie. 

Wat kun je verwachten tijdens dit online webinar?

  • Je leert hoe nuttig Kynomassage is bij gedragsproblemen, als lichamelijke ondersteuning of bij activiteiten met de hond.
  • Het geeft je inzicht in hoe de hond is gebouwd en beweegt en welke spanningspatronen daaruit voortkomen.
  • Je leert de spanning in het hondenlichaam te voelen.
  • Je krijgt praktijkvoorbeelden en leert de basistechniek voor het bevoelen van de rug op spanning en twee ontspanningstechnieken gericht op ‘zachte oogjes’, ofwel diepe ontspanning.
  • Je krijgt inzicht in wat je zelf kunt en wanneer je een specialist opzoekt.
  • Je krijgt uitleg over het Kynomassage aanbod bij Edupet zodat je een goede keuze kunt maken.  

Leer Kynomassage en word de held van je hond!

Overzicht lesaanbod: 

Interactieve online lezingen van 1½ - 2 uur:

Workshops van 1, 2 of 3 dagen:

Jouw docent: Judith Hofman

Judith Hofman runt het opleidingsinstituut Kynomassage® in Nederland en België. Ze is werkzaam als Kynologisch Massagetherapeut, TTouch Practitioner II en Kynologisch Instructeur voor Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en heeft ruim 20 jaar ervaring met vraagstukken omtrent gedrag en gezondheid. Namens het team van Kynomassage zet zij zich in voor meer ontspanning bij hond én mens aan hand van bewuste aanraken en massage. Daar komt meer bij kijken dan alleen technieken leren. Ontspanning bij de hond, begint namelijk bij ontspanning bij jezelf! 

Over Kynomassage zegt ze: ‘In de Kynologisch Massage werken wij als brug tussen eigenaar en medisch specialist of manueel therapeut. Wij werken aanvullend en met als doel hond én eigenaar te leren ontspannen. Wij leggen themagericht uit wat er speelt bij de hond, leren de eigenaar spanning waar te nemen en deze met basismassagetechnieken weg te nemen.’

Alvast iets lezen over Kynomassage? Dat kan met Judith’s artikel ‘Met handen luisteren en kijken’ dat eerder in Pets Vision nummer 2 is verschenen. Bestel het artikel gratis door een mail te sturen naar uitgeverij@edupet.nl.

Momenteel niet beschikbaar

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.