Kies de beste voeding voor jouw kat

Kun je brokjes en blikvoeding combineren? Wat zijn fabeltjes en wat moet je nooit doen als het om het eten van je kat gaat? Dit webinar maakt je een stuk wijzer!

€ 29,95
€ 24,75 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Webinar

responsive

Kat

Jij wil je kat natuurlijk zo goed en gezond mogelijk voeren. Maar hoe doe je dat? Kun je bijvoorbeeld brokjes en blikvoeding combineren? Wat zijn fabeltjes en wat moet je nooit doen als het om het eten van je kat gaat? Dit webinar maakt je een stuk wijzer! 

Docent voeding Willemijn Lootens legt je tijdens deze online training precies uit wat katten nodig hebben en hoe je een voeding kiest die past bij de behoeften van jouw dier(en). Je krijgt praktische tips, die je meteen kunt toepassen.

Fabels en feiten

Zo leer je bijvoorbeeld dat je niet alleen naar de ingrediënten van een voeding moet kijken, maar ook naar de analyse. Op basis van onderzoek scheiden we de meest voorkomende fabels van de feiten. Krijgt een kat bijvoorbeeld diabetes van brokvoeding? En zijn granen echt zo slecht?

Hier leer je meer over

  • Spijsvertering van de kat 
  • Welke soort voeding past bij mijn kat? 
  • Hoe kies ik de juiste voeding voor mijn kat
  • Feiten en fabels in kattenvoeding 
  • Do’s en don’ts bij het voeren van je kat 

Na deze training weet je waarop je moet letten en kun je betere en bewustere voedingskeuzes maken voor je kat. 

Voor iedereen!

Dit webinar is voor alle katteneigenaren die meer willen weten over voeding.

Zo doe je mee

Dit webinar kun je heel eenvoudig volgen via de website Webinargeek. Je hoeft niets te downloaden en hebt geen eigen camera of microfoon nodig. Vragen stellen kan via de chat. 

Afhankelijk van het aantal vragen duurt het webinar één tot anderhalf uur. Na afloop krijg je per mail een hand-out en certificaat van deelname toegestuurd. 

Na aanmelding krijg je automatisch een bevestigingsmail. Ongeveer een week voor het webinar ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Beschikbare dagen

€ 29,95
€ 24,75 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.