Hoe houd ik mijn kittens bezig?

Kittens die over de banken ravotten, in je gordijnen hangen, op het aanrecht klauteren en misschien zelfs via je benen omhoog klimmen… Heb je net een kitten in huis? Of begint je kitten nu te puberen? In beide gevallen kun je je handen vol hebben! Leer in dit webinar hoe je ermee omgaat.

€ 47,50
€ 39,26 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Kat

Katten zijn ontzettend nieuwsgierige dieren en kittens al helemaal! Ze moeten kunnen ontdekken en avonturen beleven om later een evenwichtige, volwassen kat te worden. Maar dit kan ook zonder dat ze potgrond uit de plantenbak te gooien. Toch zullen kittens af en toe streken uithalen waar je niet zo blij mee bent, maar hoe ga je daar nou het beste mee om? In dit webinar bespreken we hoe je omgaat met drukke kittens.

Liesbeth Puts zal antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe lang kun je met ze spelen?
  • Wat zijn leuke activiteiten met en voor je kitten?
  • Wat zijn veilige speeltjes?
  • Zal castratie helpen?
  • Hoe leer je ongewenst gedrag af?
  • Hoe kun je gewenst gedrag het beste belonen?

Daarnaast is er ook ruim de tijd voor eigen vragen! We hebben een hoop kennis te delen, maar je leert ook heel veel van elkaar en de verschillende situaties die in het dagelijks leven voor kunnen komen.

De kittenperiode is een belangrijke fase in het leven van een kat. Je legt namelijk de basis voor een fijne band tussen jouw en je nieuwe huisgenootje(s). Maak er een leuke, veilige en tegelijk uitdagende periode voor je kitten van. Al spelenderwijs kun je het kitten veel aanleren, zodat het later met verschillende (onverwachte) situaties om kan gaan.

Dit webinar is specifiek voor iedereen die een of meerdere kittens heeft of van plan is binnenkort een kitten in huis te nemen. Ook voor medewerkers van een asiel of dierenspeciaalzaak is dit webinar interessant!

Praktisch

De prijs van dit webinar is inclusief een hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Momenteel niet beschikbaar

€ 47,50
€ 39,26 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.