De oudere kat

Onze katten worden steeds ouder. Dat betekent dat we langer van ze kunnen genieten, maar ook dat er een grotere kans is dat je kat last krijgt van ouderdomsverschijnselen. Hoe zorg je er nu voor dat je kat gezond oud wordt? En hoe geef je hem nog mooie, onbezorgde jaren?

€ 35,95
€ 29,71 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Webinar

responsive

Kat

Vanaf een leeftijd van 11 jaar is een kat officieel een ‘senior’. Veranderingen in het kattenlijf kunnen echter al rond een jaar of acht optreden. In dit webinar gaan we kijken wat er allemaal precies verandert en hoe je het kunt herkennen. We bespreken kort een aantal veel voorkomende ouderdomsaandoeningen zoals artrose en we gaan in op het herkennen van pijn bij je kat. Natuurlijk gaan we het ook hebben over hoe je de omgeving van je kat optimaal kunt aanpassen op de behoeften van je senior.

Veel eigenaren denken dat het normaal is dat een oudere kat niet meer zoveel speelt of dat hij veel slaapt. In veel gevallen komt dat omdat de kat pijn heeft of ziek is en dat niet laat zien. Daarom is het belangrijk dat je veranderingen in het gedrag van je senior bijtijds herkent.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is vooral bedoeld voor alle eigenaren met een kat ouder dan 8 jaar. Ook al is hij nog speels en enthousiast, het is altijd goed om voorbereid te zijn op de toekomst. Het webinar is ook interessant voor medewerkers van dierenspeciaalzaken en anderen die wel eens advies geven aan katteneigenaren. Tevens is dit webinar een voorproefje van wat je kunt verwachten in Liesbeth haar nieuwe boek, welke in februari 2024 zal verschijnen!

Praktische informatie

De prijs van dit webinar is inclusief hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd). Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Momenteel niet beschikbaar

€ 35,95
€ 29,71 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.