De 7 tekenen dat je kat pijn heeft

Wanneer heeft je kat pijn? Op welke signalen moet je letten? Wat zegt de houding en de grootte van de pupillen over een kat met pijn? Natuurlijk wil je direct actie ondernemen om de pijn te verlichten, maar hoe? Dit is jouw kans om waardevolle inzichten te krijgen en jouw kat direct te helpen!

€ 51,50
€ 42,56 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Kat

Vanuit hun natuur willen katten niet laten merken dat er iets mis is; dan tonen zij zwakte. Dit levert voor jou als kattenbezitter een uitdaging op, want hoe kun je dan herkennen dat je kat pijn heeft? In dit webinar zal kattendeskundige Ebel Pieters de 7 tekenen van pijn bij katten bespreken en je vertellen hoe je het beste kunt handelen als je vermoedt dat je kat pijn heeft.

Ebel zal ook enkele boeiende casussen uit haar praktijk delen. Zoals bijvoorbeeld een 15-jarige kat die dankzij verbeterde voeding en enkele supplementen geen pijnmedicatie meer nodig had voor haar artrose. Deze praktijkvoorbeelden laten je zien hoe met de juiste zorg en inzichten het welzijn van je kat aanzienlijk kunt verbeteren.

Wat levert het webinar 'De 7 tekenen dat je kat pijn heeft' op?

Na het volgen van dit webinar:

  • Weet je wat pijn is en wat de gevolgen hiervan zijn voor je kat
  • Kun je subtiele signalen van pijn bij je kat kunt herkennen
  • Weet je wat je kunt doen om pijn bij je kat te voorkomen
  • Weet je wat de mogelijkheden zijn om pijn te bestrijden, naast de middelen uit de reguliere diergeneeskunde

Voor wie is het webinar 'De 7 tekenen dat je kat pijn heeft'?

Katteneigenaren en iedereen die meer wil weten over pijn bij katten.

Wat kun je verwachten?

Na het volgen van dit webinar zul je eerder herkennen wanneer je kat ziek is, pijn of ongemak ervaart. Ook krijg je tips hoe je pijn bij je kat kunt voorkomen of wat je kunt doen als je kat toch pijn heeft.

Praktische informatie

Het webinar wordt online gegeven. Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Ongeveer een week van tevoren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Wie is de docent?

Ebel Pieters ontwikkelde al op jonge leeftijd een diepe liefde voor dieren en de natuur, een passie die haar altijd heeft gedreven. Met een achtergrond als gedragsbioloog en natuurgeneeskundige voor katten, brengt ze een schat aan kennis en ervaring met zich mee op het gebied van kattengedrag en de gezondheid van deze geliefde huisdieren.

Ebel deelt haar passie met anderen door middel van inspirerende lezingen en het delen van waardevolle inzichten via (gast)blogs over kattengedrag en natuurlijke gezondheid. Bovendien is ze de oprichtster van Kateigen, waar ze in haar praktijk kattenbezitters voorziet van deskundig advies.

Vaak staan kattenbezitters voor uitdagingen met hun huisdieren en ervaren ze frustraties wanneer eerdere inspanningen niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Ebel begrijpt deze zorgen en biedt een helpende hand. Samen met de toegewijde kattenbezitters onderzoekt ze de specifieke problemen waarmee ze te maken hebben en werkt ze samen aan oplossingen.

Beschikbare dagen

€ 51,50
€ 42,56 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.