Onbeperkt voeding geven

Konijnen onbeperkt voeding en hooi geven, het kan! Maar wel op de juiste manier. In deze gratis lezing geeft expert Bernice graag meer informatie over dit onderwerp.

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Konijn

Ook het gedrag van konijnen in relatie met voeding komt aan het licht en je leert meer over de positieve effecten van gezonde voeding.

Verantwoord onbeperkt voeding geven is mogelijk met Bunny Nature. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny om voor kleine zoogdieren de optimale, gezonde voedingen te produceren afgestemd op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoefte van de dieren. Daarbij biedt het voordelen bij het gedrag. De voeding zorgt soms voor minder stress, sloopgedrag, agressie en onrust bij knaagdieren en konijnen.

Fases

Het is goed om zoveel mogelijk over voeding te leren, omdat elk konijn uniek is en er geen een voeding voor alle konijnen geschikt is. De voeding van Bunny Nature kan voor minder stress, sloopgedrag, agressie en onrust bij konijn en knaagdieren zorgen. Het geven en wennen aan onbeperkt voeding gebeurt in fases. Het is goed om deze te kennen.

Voor wie

Onbeperkt voeren, begint bij kennis hebben over het product en weten waarom het een plek verdient onder de konijnenvoedingen. Ons gezamenlijk doel is het geven van de beste voeding aan konijnen en knaagdieren voor optimale gezondheid. Bunny biedt meer dan alleen gezonde voeding en kan ook een positieve bijdrage bij sommige gedragsproblemen. Daarom is deze lezing ook interessant voor liefhebber, dierenspeciaalzaken, paraveterinairen en mensen die advies geven aan konijnenliefhebbers

Praktisch

We maken gebruik van het programma Zoom. Na inschrijving krijg je automatisch een bevestigingsmail. Ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met daarin de link om deel te nemen. Het webinar is niet terug te kijken, na afloop krijgen de deelnemers een hand-out toegestuurd. Je ontvangt een algemeen certificaat van deelname.

Bunny Nature

Neem hier alvast een kijkje op de website van Bunny Nature.

Beschikbare dagen

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.