Plezier maken met je konijn

In dit webinar leer je waarom verrijking en spelen zo belangrijk is voor het welzijn van konijnen. Hoe je verveling en ongewenst gedrag kan voorkomen en zo nodig kan ombuigen. Verrijking voor jonge konijnen, voor pubers als voor seniorkonijnen en meer.

€ 41,50
€ 34,30 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Konijn

Het is heel belangrijk dat konijnen genoeg verrijkingsmateriaal tot hun beschikking hebben. Tijdens deze webinar gaan we je leren waarom dit zo belangrijk is voor de gezondheid van het konijn en wat de juiste verrijking inhoud.

Na dit webinar ben je in staat om verschillende vormen van verrijking in te zetten en te kijken wat bij jouw konijnen past om het leven van jouw konijnen nóg leuker en interessanter te maken.

De inhoud in het kort:

  • Basisbehoeften; waarom is verrijking zo belangrijk?
  • Verrijking algemeen
  • Voor- en nadelen van diverse verrijkingsmiddelen
  • Verrijking voor puberkonijnen
  • Verrijking voor seniorkonijnen
  • Zelf speelgoed maken

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen die een konijn als huisdier heeft. Ook geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen werken zoals konijnendeskundigen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers etcetera.

De prijs van dit webinar is inclusief een hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Momenteel niet beschikbaar

€ 41,50
€ 34,30 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.