Upgrade je konijnenkennis

Geef je graag adviezen over konijnen? En wil je weten wat konijnen echt nodig hebben? In dit webinar nemen we je graag mee in de wereld van het konijn, zodat je meteen met de informatie aan de slag kunt.

€ 31,96
€ 26,41 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Konijn

Hoe kun je (oudere) konijnen zo goed mogelijk socialiseren en een nog betere band mee opbouwen? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en angstig gedrag. We bespreken een paar interessante onderzoeken. Dat en nog veel meer bespreken we in dit webinar.

Straks ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, heb je nog meer praktische kennis die je meteen kan inzetten bij je eigen dieren of als je professional bent, dan kun jij je klanten nog beter te woord staan.

De inhoud in het kort:

  • Huisvesting
  • Socialisatie/habituatie
  • Over angstig gedrag
  • De nieuwste onderzoeken
  • En nog veel meer

Voor wie?

Deze webinar is voor paraveterinairen, kinderboerderij medewerkers, winkelpersoneel, docenten die op diverse scholen lessen verzorgen over konijnen, konijnenopvangen en -pensions en liefhebbers van konijnen.

De prijs van dit webinar is inclusief een hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Momenteel niet beschikbaar

€ 31,96
€ 26,41 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.