Veel voorkomende ziektebeelden

Konijnen zijn gevoelige dieren die snel vatbaar zijn voor ziekten en gezondheidsproblemen... Hoe herken je problemen en wat kun je eraan doen?

€ 47,00
€ 38,84 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Konijn

Wat is jouw rol en de rol van de dierenarts hierbij? Hoe kun je een konijn het beste ondersteunen tijdens het herstel? Ben je geïnteresseerd in de gezondheid en het welzijn van konijnen? Dan biedt dit webinar je een aantal handvatten!

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op veelvoorkomende aandoeningen van het maagdarmkanaal, het gebit en de urinewegen van konijnen. Hierna heb je de kennis opgedaan om problemen te herkennen,te weten wanneer je de dierenarts moet inschakelen en ondersteuning te bieden tijdens en na het herstel. Ook gaan we het hebben over preventie.

Kort de inhoud op een rijtje:

  • Slecht of niet eten: gebitsprobleem of darmprobleem?
  • Pijn en ongemak herkennen
  • Eerste hulp bij acute buikpijn
  • Afwijkende keutels en wat die ons vertellen
  • Afwijkende urine en wat die ons vertelt
  • De rol van voeding in de behandeling en preventie

Voor wie?

Dit webinar is voor paraveterinairen, kinderboerderij- en dierenspeciaalzaak medewerkers, docenten die op diverse scholen lessen verzorgen over konijnen, konijnenopvangen en -pensions en houders/liefhebbers van konijnen.

De prijs van dit webinar is inclusief een hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Momenteel niet beschikbaar

€ 47,00
€ 38,84 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.