Omgaan met giftige dieren

Vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van het omgaan met giftige dieren. Deze trainingsdag is essentieel voor medewerkers van controlerende instanties, hulpverleners in de diersector en hobbyhouders van giftige dieren.

€ 172,95
€ 142,93 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Beginner

responsive

Workshop

responsive

Herpeet

Deze workshop biedt een onmisbare kans om je kennis en vaardigheden in het veilig omgaan met giftige dieren te vergroten. Onder leiding van ervaren docent Rogier van Rossem leer je essentiële protocollen, technieken en inzichten in soortherkenning, gif en samenstelling, animal handling, materiaalgebruik en EHBO.

Of je nu een professional bent in een controlerende instantie, hulpverlener in de dierensector, of een hobbyhouder van giftige dieren, deze workshop is op maat gemaakt voor jouw behoeften. We hebben het programma zo opgesteld dat het een boeiende en informatieve dag wordt, waarin je zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden opdoet.

Programma

  1. Aankomst: Ontvangst met koffie en thee
  2. Theorie: Gif en samenstelling 
  3. Theorie: Animal handling en materiaalgebruik
  4. Lunch
  5. Praktijk: EHBO-toepassingen
  6. Praktijk: Animal handling met slangen, spinnen en schorpioenen
  7. Vragen: Gelegenheid voor vragen en discussie
  8. Afsluiting: Overhandiging van het certificaat van deelname

Voor wie 

Deze trainingsdag is van cruciaal belang voor medewerkers van controlerende instanties, hulpverleners in de dierensector en hobbyhouders van giftige dieren. Of je nu professioneel betrokken bent of uit persoonlijke interesse deelneemt, deze dag is ontworpen om iedereen te voorzien van waardevolle inzichten en vaardigheden.

Extra informatie

Bent u een bedrijf, stichting, opleidingsinstituut of een ander soort organisatie? En bent u op zoek naar meer kennis op het gebied van herpeten? Dan maken wij voor u graag een op maat gemaakte training, workshop of opleiding!

Graag bespreken we met u de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op met info@edupet.nl of bel op 0318 531 250.

Beschikbare dagen

€ 172,95
€ 142,93 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.