Balans en Coördinatie (online)

Een goed bewustzijn van lijf en poten zorgt voor goede motoriek en helpt blessures te voorkomen. Met Balans en Coördinatie geef je de hond een optimale voorbereiding op sport, vergroting van zijn fitness en een onderbouwde begeleiding in revalidatie.

€ 144,99
€ 119,83 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Beginner

responsive

Webinar

responsive

Hond

Meld je op deze pagina aan als je de workshop 'Balans en Coördinatie' online wil volgen. Wil je liever fysiek meedoen? Klik dan hier.

Bij balans en coördinatie oefeningen staat het op een verantwoorde manier bewegen van de hond voorop. Jonge honden, sporthonden, oudere honden en honden in een revalidatietraject krijgen hiermee een sterke lichamelijke ondersteuning. Tijdens de Lezing Balans en Coördinatie krijg je een goed beeld van het belang van lichaamsbewustzijn. 

Goed om te weten als je online meedoet

Sommige lesactiviteiten kun je bij ons zowel op locatie als online volgen. Doe je online mee? Dan is het goed om te weten dat je niet alles meekrijgt van wat er ter plekke gebeurt. Je kunt wel de theorie volgen, de discussies aanhoren en meekijken met de oefeningen. Je kunt niet actief deelnemen aan de discussies. Je kunt wel vragen stellen, maar die worden dan verzameld en op een aantal speciaal daarvoor geplande momenten beantwoord.

Nascholingspunten

  • CKI: 30 A
  • NVGH: 2
  • SPPD: 2

Beschikbare dagen

€ 144,99
€ 119,83 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.