Een hondenuitlaatservice beginnen

Als professioneel hondenuitlater zijn er een aantal zaken die je op orde moet hebben. Denk aan vergunningen, verzekeringen, hoe bepaal je je tarief en hoeveel hokken bouw je in je vervoersmiddel? Al deze onderwerpen komen aan bod in de workshop: een hondenuitlaatservice beginnen.

€ 169,50
€ 140,08 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Beginner

responsive

Workshop

responsive

Hond

Droom jij ervan om een eigen hondenuitlaatservice te beginnen? Na het volgen van een opleiding kun je aan de slag: maar welke stappen moet je zetten om jouw bedrijf te starten? Aan het beginnen van een hondenuitlaatservice zit een zakelijke en praktische kant. In deze workshop vertellen we je alles over hoe je je hondenuitlaatservice op de juiste manier inricht en welke zaken je moet regelen om een professionele hondenuitlaatservice te starten.

Als professioneel hondenuitlater zijn er een aantal zaken die je op orde moet hebben. Denk aan vergunningen, verzekeringen, hoe bepaal je je tarief en hoeveel hokken bouw je in je vervoersmiddel? Al deze onderwerpen komen aan bod in de workshop 'Een hondenuitlaatservice beginnen'.

Wat levert deze workshop jou op?

Aanvullend op ons leertraject Hondenuitlaatservice is deze workshop een verdieping op de zakelijke en praktische kant van het beginnen van een hondenuitlaatservice. Als je dit onderdeel van je bedrijf tiptop op orde hebt, loop je meer ontspannen met de honden van je klanten.

Na het volgen van deze workshop weet je meer over:

 • Hoe je een reëel tarief bepaalt
 • Hoeveel hokken (en van welke afmetingen) je nodig hebt
 • Welke verzekeringen handig zijn om af te sluiten
 • Of en welke vergunningen je nodig hebt en hoe je deze aanvraagt (APV van jouw gemeente)
 • Hoe je omgaat met de privacy van je klanten (AVG)
 • Waar je vrijwilligers/stagiaires vindt
 • Welke opleidingen nuttig zijn
 • Wat kun je verwachten aan administratiewerkzaamheden
 • Wat kun je aan marketing doen
 • Welke calamiteiten kunnen zich voordoen en wat kan je hiermee doen?
 • En kan jij volop vragen stellen aan onze specialisten

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die een hondenuitlaatservice (HUS) heeft of wil beginnen. De workshop is een verdieping op de opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice, maar is ook te volgen als je deze (nog) niet hebt gevolgd.

Wat kun je verwachten van deze workshop?

Tijdens deze dag gaan we op een co-creatieve manier te werk; dus we gaan echt in gesprek met elkaar en delen ervaringen. Hierdoor krijg je ideeën en andere visies die je mogelijk in je eigen hondenuitlaatservice kunt toepassen. Uiteindelijk krijg je aan het eind van de workshop een concreet plan. Hoe begin jij jouw hondenuitlaatservice, wat wil je bereiken (heldere en meetbare doelstelling) en krijg je praktisch tips waar je echt iets mee kunt.

Praktische informatie

Deze workshop wordt gegeven bij ontwikkelcentrum BergseBeestenBoel:

Heulweg 16
4931 ND, Geertruidenberg

Beschikbare dagen

€ 169,50
€ 140,08 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.