Vervolg: Tellington TTouch® voor katten

Heb je al eerder een basisworkshop TTouch® voor katten gevolgd en wil je je vaardigheden uitbreiden? Dan kun je meedoen met het vervolg.

€ 135,00
€ 111,57 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Workshop

responsive

Kat

Tijdens deze vervolgworkshop zullen we eerder geleerde technieken verfijnen, ervaringen uitwisselen en daarnaast nieuwe TTouches en lichaamswerk leren.

Ook het werken met hulpmiddelen komt uitgebreider aan de orde, bijvoorbeeld voor het werken met katten die het lastig vinden aangeraakt te worden zoals in asielsituaties kan voorkomen.We zullen ook oefenen met het gebruik van bandages en dit ook zelf ervaren.

Daarnaast zullen we de aanwezige katten uitnodigen grondwerk te doen, wat helpt bij lichaamsbewustzijn, balans en coördinatie. En ook zelf ervaren wat dit voor je lijf kan doen.Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden. Op de locatie zijn katten aanwezig, waarmee gewerkt wordt.

Wat is TTouch®?

TTouch® is een methode om gezelschapsdieren te begeleiden die te maken hebben met fysieke klachten of gedragsproblemen. De methode gaat ervan uit dat er een link is tussen lichaamshouding en gedrag. Spanning in het lijf kan ongewenst gedrag veroorzaken. Door het toepassen van kwaliteitsvolle aanrakingen, de TTouches, lichaamswerk en geleide-oefeningen kan het dier weer in balans komen. Zowel op lichamelijk, mentaal als emotioneel gebied.

TTouch® kan o.a. helpen bij: angst, onzekerheid, bijten, krabben, pijnklachten, ouderdomsklachten. Maar ook om gewoon eens lekker te ontspannen. Bovendien versterkt het de band tussen jou en je kat. Hetis eenvoudig te leren en voor iedereen die met dieren werkt toepasbaar. In een asiel, pension, dierenkliniek of trimsalon en natuurlijk als katteneigenaar.

Voor meer informatie over TTouch®: www.ttouch4animals.nl

Docent Saskia Blok van TTouch4animals

Saskia Blok traint en begeleidt huisdiereigenaren en dierprofessionals om dieren zowel fysiek, mentaal als emotioneel in balans te brengen en te houden. Zij werkt met verschillende methoden waaronder Tellington TTouch®, Applied Zoopharmacognosy (zelfselectie van essentiële oliën en kruiden). Saskia is ook gecertificeerd begeleider Hersenwerk voor katten. In al haar werk staat de samenwerking en verbinding tussen mens en dier centraal. Saskia is gecertificeerd Tellington TTouch® Practitioner level 2 en heeft sinds 2013 een eigen praktijk TTouch4animals.

Praktisch

De prijs van deze cursus is inclusief lesmateriaal, koffie/thee, lunch, een certificaat en een goodiebag.

Beschikbare dagen

€ 135,00
€ 111,57 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.