Clickertraining met konijn en cavia

Clickertraining is een fijne methode om dieren van alles aan te leren. Deze positieve methode kan voor allerlei soorten trainingen worden ingezet. Of je nu je cavia’s of konijnen wilt opvoeden, een betere band met ze wil opbouwen of wilt trainen voor hun welzijn of oefeningen wilt aanleren.

€ 120,00
€ 99,17 excl. btw
altImage
responsive

Beginner

responsive

Workshop

responsive

Konijn

Tijdens deze cursus leer je hoe je het gebruik van de clicker aanleert en hoe je dit tijdelijke hulpmiddel kan inzetten om je cavia ’s of konijnen van alles aan te leren. We werken met de konijnen die bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort aanwezig zijn, zo doe je ervaring op met verschillende typen konijnen!

Voor aanvang is het mogelijk om onderwerpen door te geven waar men aan wilt werken – zodat de cursus zoveel mogelijk op maat gemaakt wordt. Dus wil je ook met je konijnen of cavia’s aan de slag en leren hoe je de clicker kan inzetten om hen van alles aan te leren? Doe dan mee met deze cursus!

De inhoud in het kort:

  • Clickeren, het hoe en waarom
  • Waarvoor kan je de clicker gebruiken?
  • Hoe met minder tamme konijnen of cavia’s te werken
  • Clickeren en welzijn (verzorging, hier-komen, optillen)
  • Click en tricks (voetbal, zakdoek leren aangeven, (yoga)matje uitrollen)
  • Basis van leerprincipes
  • Hoe te beginnen?

Voor wie?

Deze workshop is bijzonder geschikt voor alle cavia- en konijnenliefhebbers maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of de wens hebben om dat te gaan doen. Zoals paraveterinairen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers, mensen die op kinderboerderijen werken, etc.

De prijs van deze workshop is inclusief goodiebag, hand-out en een certificaat van deelname. We vragen je zelf lunch mee te nemen, koffie/thee en lekkers is aanwezig.

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering per mail met alle informatie op een rijtje.

Momenteel niet beschikbaar

€ 120,00
€ 99,17 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.